HINNASTO

Pallopanoraamat logolla, logo peittää kameranjalustan (oletuksena Tmi Keisala Photographyn logo, omasi saat lisäpalveluista)
Lisäksi pallopanoraamaan kuuluu 5kpl toimintopisteitä, toimintopisteet ovat ne painikkeet joista esim. siirrytään seuraavaan pallopanoraamaan tai avataan kuvia, videoita jne.
1kpl = 75€/kpl
2-5kpl = 65€/kpl
6-10kpl = 60€/kpl
Suuremmat työt = kysy tarjous
Hinnat sisältävät Alv:n sekä matkakustannukset 50km säteellä Kauhavan keskustasta, ylimenevät kilometrit 0.40€/km

Lisäpalvelut (lisätään hinoihin)

Toimintopisteet tarkoittava panoraamoissa olevia "painikkeita" joista siirrytään seuraavaan panoraamaan tai avataan infoikkuna, kuva/video, ääniä/musiikkia tai vaikka linkki jollekkin sivustolle
Virtuaalikierroksiin voidaan lisätä videoita siirryttäessä panoraamasta toiseen. Tai panoraamoihin voidaan lisätä muita videoita jotka aukeavat toimintopisteiden avulla.

Myös maa kamerajalustan alta kuvataan ja jalusta häivytetään tällä kuvalla.

Kuvat kuvataan 3:lla eri valotuksetta (optimaalinen, ylivalotettu ja alivalotettu) ja näistä kuvista koostetaan yksi kuva jossa valon ja varjon eroja tasoitellaan.

Kuvat kuvataan 3:lla eri valotuksella (optimaalinen, ylivalotettu ja alivalotettu) ja näistä kuvista koostetaan 3 kuvaa jotka mukautuvat katselukulman valon mukaan, matkien ihmissilmän reagointia valoeroihin. Toimii parhaiten kuvissa joissa on selvä ero valon ja varjon välillä (aurinko -> varjo)

Jos asiakas haluaa oman logonsa pallopanoraamoihin joissa logo peittää kamerajalustan on se muokattava yhteensopivaksi käyttämäni ohjelmiston kanssa. Asiakas toimittaa logonsa minulle ja se muokataan sopivaksi, logon lisäksi tähän voidaan liittää vähän tekstiä johon asiakas saa itse valita fontit (ei maksullisia fontteja) Perus logo, niin kuin Tmi Keisala Photographyn logo esimerkeissä menee tuohon 30€ hintaan, jos asiakkaan logo on monimutkainen tai se on muuten normaalia työläämpi hinta määräytyy käytetyn ajan mukaan.

Arveluttaako virtuaalikierroksen toiminta kotisivuillasi vai onko kotisivujen ylläpito vieras aihe tai onko yrityksesi internet näkyvyys sosiaalisen median varassa.

Ei hätää, tarjoan virtuaalikierroksille optimoitua säilytystilaa ja virtuaalikierrokset toimivat palvelun kautta kaikilla internetsivuilla sekä sosiaalisessa mediassa. Sinun tarvitsee vain lisätä antamani linkki sinne missä haluat virtuaalikierroksen näkyvän ja kierros aukeaa linkkiä/kuvaa klikkaamalla.

Lisäksi virtuaalikierrosten muokattavuus sekä laajentaminen helpottuu. Voin tehdä asiakkaan toivomia muutoksia suoraan palvelussa jonka jälkeen muokattu virtuaalikierros on päivittynyt kaikkialle missä se on näkyvillä.

Hinnoittelu tapahtuu lopullisen tiedostokoon mukaan.

Esimerkiksi 250MB = 40€/vuosi (noin 5 kuvan kierros)

Jos kysymyksesä on jokin kampanja, kiinteistön välitys tai muu vastaava lyhytaikainen projekti saa pilvipalvelun halutessaan maksutta 2kk ajaksi.

Video joka koostetaan asiakkaan valokuvista (myös vanhat paperikuvat käyvät) ja/tai videon pätkistä ja tähän kokonaisuuteen voidaan lisätä aiheeseen sopiva kappale tai kappaleita taustalle.
Sopii hyvin syntymäpäivä- sekä hääjuhliin.
Hinnoittelu töiden ainutlaatuisiuuden vuoksi tuntityönä 40€/tunti sis.alv.
suuntaa antavan hinta-arvion voit laskea seuraavasti:
paperikuvat  =  3 min/kpl
digitaalikuvat  =  2 min/kpl

Asiakas saa  kuvat usb-tikulla tai cd-levyllä, asiakkaan halutessa voimme teettää kuvista paperikuvia tai koostaa kuvakirjoja lisäpalveluna.

Kuvaushinnasto:

Kaksi (2) ensimmäistä tuntia 60€/tunti

Tästä eteenpäin 40€/tunti

(jos kuvauksen kesto on alle 2 tuntia 80€/tunti, kuitenkin enintään 120€)

Lisäpalveluhinnasto:

Työhön käytetty aika 40€/tunti

+

Tuotteiden teettämisestä meille koituvat kustannukset. (Kuvat ja kuvakirjat teetetään ifolorilta)

Esim.

Tavalliset paperikuvat (kymppikuvat) 0.12€/kpl

 Deluxe-kuvakirja A4 vaaka, 26 sivua

Kuvian ja kuvakirjojen hintaan vaikuttaa koko, määrä, sivu määrä, käytettävä materiaali jne. Lisätietoja saa kysymällä tai tutustumalla itse ifolorin hinnastoon.

Kaikki hinnat sisältävät Alv:n

Asiakas saa kuvat usb-tikulla tai cd-levyllä, Asiaakkan halutessa voimme teettää kuvista paperikuvia tai koostaa kuvakirjoja lisäpalveluna.

Kuvaushinnasto:

Siunaustilaisuus 100€

Siunaustilaisuus sekä kuvaus haudalla 140€

Muistotilaisuus 40€/tunti

Lisäpalveluhinnasto:

työhön käytetty aika 40€/tunti

+

Tuotteiden teettämisestä meille koituvat kustannukset. (Kuvat ja kuvakirjat teetetään ifolorilta)

Esim.

Tavalliset paperikuvat (kymppikuvat) 0.12€/kpl

Deluxe-kuvakirja A4 vaaka, 26 sivua

Kuvian ja kuvakirjojen hintaan vaikuttaa koko, määrä, sivu määrä, käytettävä materiaali jne. Lisätietoja saa kysymällä tai tutustumalla itse ifolorin hinnastoon.

Kaikki hinnat sisältävät Alv:n